TEAMBUILDING ERVARINGSGERICHT LEREN & PRESTEREN

TEAMBUILDING INTEGRAALLEREN

Een teamuitje waar professionals een spel of activiteit doen zorgt misschien wel even voor plezier en binding maar is geen gerichte interventie om organisatiegedrag te beïnvloeden.

“Teambuilding: inhoud en creativiteit komen samen”

Deze krachtige interventie helpt ons om de veelal vastgeroeste patronen aan de oppervlakte te brengen en daar nieuwe creatieve oplossingen voor te vinden. Bij ervaringsgericht leren gaat het om actie en reflectie. Vervolgens gaan de medewerkers met deze vernieuwde inzichten actief experimenteren en maken ze zelf de vertaalslag naar de eigen organisatie en de persoonlijke ontwikkeling.

RESULTAAT

“Vanuit samenhang voorkom je nu eenmaal problemen”

Onze maatwerk teambuildingsactiviteiten geeft verfrissende inzichten en energie. De veelal langlopende verander- en ontwikkeltrajecten krijgen zo een enorme boost. Dit heeft direct positieve gevolgen voor de medewerkers als gehele organisaties.

WAAROM KIEZEN VOOR INTEGRAALLEREN

Van een halve dag met 8 personen tot complexe cultuursveranderingtrajecten wij kunnen het allemaal

Door een breed netwerk en samenwerkingsverbanden kunnen onze teambuildingsactiviteiten in heel Nederland plaatsvinden.

Leuke uitdagende en creatieve werkvormen worden gecombineerd met wetenschappelijk inzicht en pakkende praktijk voorbeelden.

Onze teambuilding is inclusief een gezonde dosis humor en lunch. Een gezellige borrel, BBQ of een afsluitend diner behoort zeker tot de mogelijkheden.