TEAMBUILDING SAMEN LEREN & PRESTEREN

 

 

TEAMBUILDING INTEGRAALLEREN

Een teamuitje is géén gerichte interventie om organisatiegedrag gericht te beïnvloeden.

“Teambuilding: inhoud en creativiteit komen samen”

Ik gebruik teambuilding als krachtige interventie om de organisatiecultuur te beïnvloeden. Vandaar dat de kernwaarden van de organisatie zijn verweven in de opdrachten. De veelal vastgeroeste patronen, blinde vlekken en overtuigingen maak ik door middel van leuke en uitdagende opdrachten snel en effectief bespreekbaar.

Willen de deelnemers slagen voor een opdracht dan moeten ze samenwerken, diversiteit gebruiken en communiceren. Zo vinden ze creatieve oplossingen voor bestaande problemen.

Bij ervaringsgericht leren gaat het altijd om actie en reflectie. Vervolgens gaan de deelnemers met deze vernieuwde inzichten actief experimenteren en maken ze de vertaalslag naar de eigen organisatie en de persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

RESULTAAT

“Kernwaarden geven houvats en richting in onzekere tijden”

De veelal langlopende verander- en ontwikkeltrajecten krijgen d.m.v. een enorme boost. De kernwaarden geven weer houvast en richting  in onzekere tijden. Dit heeft positieve gevolgen voor de medewerkers als voor de gehele organisaties.

WAAROM KIEZEN VOOR INTEGRAALLEREN

Van een halve dag met 8 personen tot complexe cultuursveranderingtrajecten wij kunnen het allemaal

Door een breed netwerk en samenwerkingsverbanden kunnen onze teambuildingsactiviteiten in heel Nederland plaatsvinden.

Leuke uitdagende en creatieve werkvormen worden gecombineerd met wetenschappelijk inzicht en pakkende praktijk voorbeelden.

Onze teambuilding is inclusief een gezonde dosis humor en lunch. Een gezellige borrel, BBQ of een afsluitend diner behoort zeker tot de mogelijkheden.