EEN TEAMUITJE IS GEEN TEAMBUILDING

TEAMBUILDING INTEGRAALLEREN

Een teamuitje is géén gerichte interventie om organisatiegedrag gericht te beïnvloeden.

“Teambuilding: inhoud en creativiteit komen hier samen”

Ik gebruik teambuilding als krachtige interventiemiddel om de organisatiecultuur gericht te kunnen beïnvloeden. Vandaar dat de kernwaarden van de organisatie zijn verweven in de teambuildingsopdrachten. De veelal vastgeroeste patronen, blinde vlekken en overtuigingen worden doormiddel van leuke en uitdagende groepsopdrachten gemakkelijk bespreekbaar gemaakt.

Willen de deelnemers slagen voor een opdracht dan moeten ze samenwerken, diversiteit gebruiken en communiceren. Zo vinden ze samen creatieve oplossingen voor de bestaande uitdagingen en ervaren ze de ware kracht van geïnspireerd samenwerken.

Bij ervaringsgericht leren gaat het altijd om actie en reflectie. Vervolgens gaan de deelnemers met deze vernieuwde inzichten actief experimenteren en maken ze de vertaalslag naar de eigen organisatie en de persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

RESULTAAT

“Kernwaarden geven houvast en richting in onzekere tijden”

De veelal langlopende verander- en ontwikkeltrajecten krijgen d.m.v. onze teambuildingsactiviteiten in combinatie met maatwerk verdiepingstrainingen een enorme boost. De kernwaarden geven na deze dagen weer houvast en richting in onzekere tijden. Dit heeft positieve gevolgen voor de medewerkers als voor de wend- en weerbaarheid binnen de gehele organisaties.

WAAROM KIEZEN VOOR INTEGRAALLEREN

Van een halve dag met 8 personen tot complexe cultuursveranderingtrajecten dat kunnen we allemaal

Door een breed netwerk en samenwerkingsverbanden kunnen onze teambuildingsactiviteiten in heel Nederland plaatsvinden

Leuke uitdagende en creatieve werkvormen worden gecombineerd met wetenschappelijk inzicht en pakkende praktijk voorbeelden

Onze teambuilding is inclusief een gezonde dosis humor en lunch. Een gezellige borrel, BBQ of een afsluitend diner behoort zeker tot de mogelijkheden.