INTEGRAAL LEREN
Om als organisatie te kunnen blijven bestaan in een continue veranderende omgeving moet een organisatie het vermogen hebben om te leren-leren. Integraal leren en het combineren van de verschillende vormen van leren geeft het beste resultaat om in lijn te komen en te blijven met de beoogde organisatiestrategie.
Als je niet gebruikt wat je hebt, raak je het kwijt.
Professionals mogen zich binnen de organisatiecontext gaan profileren om gehoord en gezien te worden waardoor ze op een pro-actieve manier kunnen bijdragen aan het realiseren van de strategische doelstellingen.
Versnel het leren, verander het gedrag, verbeter het resultaat.
Van organisaties vragen wij visie, van professionals een goede voorbereiding en een open leerhouding. Integraalleren werkt vanuit een allesomvattend  plan van aanpak. Op een creatieve en inspirerende wijze verbinden wij de werelden van veranderkunde en begeleidingskunde in onze teamtrainingen
Professionals als ambassadeur van de organisatie.
Trainingen zijn binnen integraalleren maatwerk. Wij sluiting aan bij de kernwaarden van de eigen organisatie en de professionele ontwikkeling van medewerkers. Handelingsverlegenheid maakt plaats voor professioneel zelfvertrouwen en gefundeerd inzicht waardoor zij elkaar beter ondersteunen, motiveren en stimuleren.
Aanbod: Herregistratie SKJ, Teambuilding, Supervisie, Intervisie, Team coaching, Professionele ontwikkeling, Organisatieleren en Teamontwikkeling

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.