Strategisch Adviseur Organisatieontwikkeling Peter Smit MA

Gecertificeerd, gedreven en een ‘hands on’ mentaliteit

Peter Smit MA Change Agent

Peter Smit MA Change Agent

INTERIM: Strategisch Adviseur Organisatieontwikkeling

Integraalleren: samen leren en presteren
In een snel veranderende wereld moeten organisaties continu blijven ontwikkelen, leren en verbeteren om bij te blijven en kansen te grijpen. Vanuit diverse wetenschappelijke disciplines en verschillende rollen (trainer - coach - adviseur) ondersteun ik organisaties om wend- en weerbaar te blijven.

Als strategisch adviseur organisatieontwikkeling
Mijn ervaring leert mij dat je vanuit meerdere wetenschappelijke disciplines en invalshoeken (uitvoering, beleid en bestuur) naar situaties dient te kijken om organisatiegedrag te kunnen doorgronden en beïnvloeden richting de gewenste doelstelling. Wat mij uitzonderlijk maakt is dat ik zonder omhaal leren en presteren kan samenbrengen waardoor organisaties wend- en weerbaar te blijven.

Als begeleidingsdeskundige
Mijn dag is compleet als ik mensen kan helpen of ondersteunen om tot vernieuwd inzicht te komen. Op een lerende manier innoveren maakt in mijn optiek medewerkers betrokken, creatief en ondernemend. Als begeleidingskundige weet ik telkens weer een krachtig leerklimaat te creëren waardoor de ideeën van de werkvloer bijdragen aan een inspirerende en slagvaardige organisatie.

Reflectief | Strategisch | Humoristisch | Analytisch | Verbindend | Organisatie sensitief