Onze TRAINERS

Gecertificeerd, gedreven en betrokken

Peter Smit

Peter Smit

INTERIM: (agile) TEAMCOACH | CHANGE MANAGER | TRAINER | SUPERVISOR

“Vanuit een breed repertoire en verschillende disciplines weet ik niet alleen een visie en strategisch plan te formuleren, maar kan ik deze ook uitdragen en beïnvloeden richting de doelstelling”

Peter is een zeer ervaren trainer, (agile) teamcoach die zich de laatste jaren als change agent heeft gespecialiseerd in het beïnvloeden van de organisatiecultuur.

Als geen ander weet hij hoe complex het is om een wendbare organisatie te worden en te blijven. Peter challenged graag organisaties om samen te leren en te presteren. Hij is goed in staat om strategische vraagstukken te vertalen naar concrete acties en omgekeerd. Als trainer, coach en adviseur schakelt hij snel, spiegelt gedrag, onderbouwt zijn standpunten en durft af te wijken van de gebaande paden. Hij houdt van een duidelijke doelstelling, waarop hij anderen mag aanspreken én anderen hem.

Peter typeert zichzelf als de ‘crealist’, leren en presteren moeten volgens hem hand in hand gaan. De praktische uitvoerbaarheid en draagvlak hebben de mensen dan al zelf gecreëerd waardoor de doelstellingen sneller worden gehaald.

Juliette

Juliette

SUPERVISOR - SENIOR TRAINER- AANGESLOTEN BIJ DE LVSC

Mijn werkgebied ligt vooral op het individueel leren, namelijk supervisie en intervisie. Supervisie helpt beginnende beroepsbeoefenaren bij hun persoonlijke ontwikkeling en ervaren werkers hun professionele standaard te handhaven. Je leert om je eigen ervaringen opgedaan in de beroepsuitoefening zodanig te overdenken en te doorzien dat het leidt tot een beter functioneren. Het verhoogt hun effectiviteit en er wordt voorkomen dat het werk op den duur leidt tot spanningen en burn-out. Ik geef onder andere op de hogeschool van Utrecht, als gastdocent, supervisiekunde aan 3de jaars MWD en SPH studenten.