informatieaanvraag integraalleren

INTEGRAALLEREN: SAMEN LEREN & PRESTEREN
Heeft u team, personeel of organisatie aansturing, verandering of advies nodig. Wij ondersteunen u graag met een allesomvattend aanbod.

GEÏNTERNALISEERDE PROBLEMEN LOSSEN ZICH NIET VANZELF OP
De kijk op zinvol leren en veranderen is de laatste jaren enorm verandert. Tegenwoordig beschouwen we de werkplek al leerplek. Van professionals verwachten we dat ze op basis van eigen overtuigingen durven experimenteren en reflecteren zodat er van binnenuit iets nieuws ontstaat. Maar ook het oude vertrouwde loslaten en afscheid nemen horen hierbij.

Deze vernieuwde inzichten hebben wij verwerkt is onze visie en werkwijze. Vanuit een integrale benadering zoeken wij de verbinding tussen krachtige professionals, presterende teams en een organisatie die de ambitie heeft om elke dag een stukje beter te willen worden.

Op een inspirerende en creatieve wijze maken wij de vertaalslag van hoofd, naar hart en handen. Dit combineren wij met een praktisch handreiking en het daadwerkelijk verder vormgeven in de praktijk. Hierdoor wordt veranderen leerzaam, leuk en zinvol.

WAARVOOR KUNT U ONS BENADEREN
Als interim teamleider & veranderkundige adviseur

Teamcoaching: dit ondersteunen wij met verdiepingstrainingen & teambuildingsactiviteiten

Individuele ontwikkeling: supervisie & begeleid intervisie